Workshop zeepketting maken voor volwassenen

Op zoek naar een originele workshop voor volwassenen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De workshop zeepketting maken is ideaal als onderdeel voor een leuk teamuitje, bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeest of dagje met vrienden en familie. Het is een creatieve en leerzame workshop voor jong en oud. 

Onder deskundige begeleiding beginnen we eerst met het maken van de zeepjes in onze zeepgieterij. Daarna gaan we aan de slag met het maken van een unieke zeepketting of zeepsieraad. Tijdens deze leuke workshop leert men in één middag de fijne kneepjes van het zeep maken. 

Met zeepjes en andere materialen zijn kleurrijke en heerlijk geurende zeepkettingen en zeepsieraden te maken.

 
Zeepketting maken Zeeptopper
Ervaar het zelf tijdens een workshop zeepkettingen, of zeepsieraden maken bij Zeepgieterij Zeeptopper. Tijdens de workshop creëert u zelf uw mooiste decoratie. Deze middag of avond gaat u zelf aan de slag en maakt u, onder deskundige begeleiding, een eigen zeepketting, of zeepsieraad.
 
Tijdens de workshop kan er gebruik worden gemaakt van onder andere zeepjes, kralen, lint, draad en andere materialen. Door een leuke combinatie van de beschikbare materialen, zijn er ontelbaar verschillende mogelijkheden. Het maken van zeepboeketten, en zeeppotjes, of bedankjes is op afspraak ook mogelijk.
 
De workshop is een uitstekend idee voor een leuke middag of avond met vrienden, familie, of collega’s. Natuurlijk worden ook veel workshops als start van een vrijgezellenfeest georganiseerd. Na afloop van de workshop kunt u, uw zelfgemaakte werk natuurlijk mee naar huis nemen. Je kan de heerlijke geurende zeepketting vervolgens thuis in de badkamer, klerenkast of wc hangen.
 

Kan de workshop ook op locatie?

Het is ook mogelijk dat wij op locatie een workshop voor uw organiseren. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Onze figuurzeepjes zijn uitermate geschikt voor het maken van zeepkettingen. Bij u bestelling kunt u aangeven of de zeepjes geleverd moeten worden met- of zonder gaatjes. Elke zeepje wordt met de hand voor u gemaakt en zijn verkrijgbaar in 40 geuren en 50 kleuren combinaties.

U bent ook van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken in onze winkel in Best.

Bekijk ook nog even onze andere creatieve en originele workshops.

Winkelwagen
Scroll naar boven