Workshop zeepketting maken voor kinderen

Voor het organiseren van een workshop zeepkettingen maken met kinderen of tijdens een kinderfeestje zijn er diverse mogelijkheden.

Natuurlijk houden we rekening met de gemiddelde leeftijd van uw kind en haar vrienden/vriendinnen. Ook jongens vinden het maken van en zeepketting vaak geweldig.

Nadat de jarige is gefeliciteerd en een kadootje heeft ontvangen, kunnen de kinderen zelf een zeepketting maken.
Met voldoende drinken, snoepjes en tafelfriet bent u, als ouder geheel ontzorgd tijdens het kinderfeestje van uw kind.
Na het feliciteren van de jarige en het overhandigen van een kadootje kunnen de kinderen zelf een paar zeepjes gieten.
Zeepketting maken bij de Zeeptopper
 Deze mogen de kinderen na afloop mee naar huis nemen. Terwijl de zelf gegoten zeepjes drogen kunnen de kinderen een leuke zeepketting maken. Hiervoor hebben wij een groot aantal kralen en zeepjes in verschillende vormen en kleuren. Hieruit kunnen de kinderen zelf kiezen, zodat iedere deelnemer met een zelf bedachte en gemaakte zeepketting naar huis gaat. Vooral het kiezen van de kralen en zeepjes is al erg leuk. Vervolgens kunnen de deelnemers van de gemaakte zeepjes en kralen een zeepketting maken. Natuurlijk wordt er op een leuke en eenvoudige manier uitleg gegeven en kunnen de kinderen vragen stellen. Als de deelnemer er niet helemaal uit komt dan wordt deze op een leuke manier geholpen.
Tijdens de workshop krijgen de kinderen iets lekkers en wordt er continu ranja aangevuld. Als afsluiting van het kinderfeestje is er voor iedereen tafelfriet en een snack naar keuze. Na afloop ontvangt iedere jeugdige deelnemer nog een presentje en een goed gevulde snoepzak.
Winkelwagen
Scroll naar top