Workshop Zeepjes / Handletteren / Stippen voor volwassenen.

Wat is er leuker dan een eigen kunstwerk aan de muur?

De combinatie van zeepjes maken, handletteren en stippen zorgt samen voor een unieke decoratie.

De workshop is leuke invulling van een middag, of avond met vriendinnen, familie, of collega’s.

Tijdens deze workshop maakt u kennis met verschillende creatieve activiteiten. Zo maakt u zelf zeepjes in de professionele zeepgieterij, maakt u kennis met handletteren en leert u de basistechnieken van het stippen.

Tijdens de workshop wordt u ontvangen met koffie / thee en iets lekkers. Na een korte introductie gaat u zelf aan de slag.

stippen 7

U gaat zelf mee de Zeepgieterij in en maakt uw eigen zeepjes. Er is een grote keuze uit de verschillende vormen sierzeepjes.

Tijdens het drogen van de zeepjes wordt u deskundig begeleid in het handletteren. U maakt dan een mooie handgeschreven tekst. De tekst mag u zelf verzinnen, of u kunt gebruik maken van verschillende voorbeelden. De tekst die u gehandletterd heeft,  kan later in het lijstje worden geplaatst. Ook maakt u van de lijst een echt kunstwerk. Met behulp van de techniek stippen, wordt de lijst versierd. 

Na afloop worden de zeepjes en tekst in de schilderijlijst geplaatst en gaat u naar huis met een uniek exemplaar. Het schilderij heeft een afmeting van ca. 18×22 cm.

Het minimale aantal deelnemers is 5 personen.

Winkelwagen
Scroll naar top