Kinderfeestje sieraden maken

Op zoek naar een origineel kinderfeest ?

Voor het organiseren van een kinderfeestje sieraden maken zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u het feestje bij ons houden in de Zeepgieterij of komen wij gezellig bij u thuis en nemen we alle materialen mee voor een workshop sieraden maken.

Natuurlijk houden we rekening met de gemiddelde leeftijd van uw kind en haar vrienden/vriendinnen. Ook jongens vinden het maken van sieraden vaak geweldig. 

Na het feliciteren van de jarige en het overhandigen van een kadootje kunnen de kinderen zelf kiezen of zij een armband, sleutelhanger, of ketting willen maken. 
Met voldoende drinken, snoepjes en tafelfriet bent u, als ouder geheel ontzorgd tijdens het kinderfeestje van uw kind.
kinderfeestjes sieraden maken
Om leuke sieraden te kunnen maken hebben wij meer dan 150 verschillende kralen. Hieruit kunnen de kinderen zélf een keuze maken, zodat iedere deelnemer zeker naar huis gaat met een zelf bedacht en gemaakt sieraad. Het feit dat de kinderen zelf de kralen kunnen kiezen is vaak al een hele happening. Als de kinderen zelf kralen hebben gekozen, kunnen de kinderen zelf, onder deskundige begeleiding het sieraad maken. Tijdens het maken van de sieraden wordt er op een leuke manier uitleg aan de kinderen gegeven en kunnen ze vragen stellen. Als een deelnemer er niet helemaal uit komt, dan wordt deze op een vrolijke manier geholpen.
Nadat alle sieraden klaar zijn wordt er een groepsfoto gemaakt.  Tijdens het kinderfeestje sieraden maken zorgen wij voor iets lekkers op tafel en voor de kinderen is er continu voldoende ranja. De workshop wordt afgesloten met tafelfriet en een snack. Na afloop van de kinderworkshop ontvangt iedere jeugdige deelnemer nog een presentje en een goed gevulde snoepzak.
 
Het is ook mogelijk om een sieraden workshop thuis bij u te organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Winkelwagen
Scroll naar boven