Workshop IBIZA tas pimpen voor kinderen

Voor het organiseren van een workshop Ibiza tas maken met kinderen of tijdens een kinderfeestje zijn er diverse mogelijkheden.

Natuurlijk houden we rekening met de gemiddelde leeftijd van uw kind en haar vrienden/vriendinnen. Ook jongens vinden het maken van een Ibiza tas vaak geweldig.

Nadat de jarige is gefeliciteerd en een kadootje heeft ontvangen, kunnen de kinderen zelf een Ibiza tas maken.
Met voldoende drinken, snoepjes en tafelfriet bent u, als ouder geheel ontzorgd tijdens het kinderfeestje van uw kind.
Om een persoonlijke Ibizatas te kunnen maken hebben wij keuze uit veel verschillende materialen.
Sieraden maken voor kinderen bij de Zeeptopper
 Hieruit kunnen de kinderen zélf een keuze maken, zodat iedere deelnemer zeker naar huis gaat met een unieke tas, die niemand hetzelfde heeft. Het feit dat de kinderen zelf de materialen voor de tas kunnen kiezen is vaak al een hele happening. Na de keuze van de eerste materialen kunnen de kinderen zelf, onder deskundige begeleiding de tas versieren. Tijdens het maken van de Ibizatas wordt er op een leuke manier uitleg aan de kinderen gegeven en kunnen ze vragen stellen. Als een deelnemer er niet helemaal uit komt, dan wordt deze op een vrolijke manier geholpen.
Nadat alle tassen klaar zijn wordt er een groepsfoto gemaakt.  Tijdens het kinderfeestje zorgen wij voor iets lekkers op tafel en voor de kinderen is er continu voldoende ranja. De workshop wordt afgesloten met tafelfriet en een snack. Na afloop van de kinderworkshop ontvangt iedere jeugdige deelnemer nog een presentje en een goed gevulde snoepzak.
Winkelwagen
Scroll naar top