Workshop IBIZA tas maken voor volwassenen

Wat is er leuker dan een unieke  tas die helemaal past bij jouw stijl en kleuren? De tas is leuk om mee te nemen voor boodschappen, werk, of dagje strand.

Tijdens de workshop Ibizatas maken wordt als basis gebruik gemaakt van een stevige tas van hoge kwaliteit. Tijdens de workshop is er keuze uit veel verschillende materialen om de tas een eigen uitstraling te geven.

Door de grote verscheidenheid aan materialen en uw eigen creativiteit is er geen enkele tas hetzelfde.

De workshop is leuke invulling van een middag, of avond met vriendinnen, familie, of collega’s.

Workshop tassen maken Gieterij Zeeptopper

 Tijdens de workshop wordt u ontvangen met een kop koffie of thee en wat lekkers. Na een korte introductie gaat u zelf aan de slag met het bedenken van de mogelijkheden van uw eigen tas. Natuurlijk hebben wij enkele voorbeelden, die mogelijk een inspiratie vormen aan ieders eigen creativiteit. 

De Ibizatassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en er zijn verschillende materialen die allemaal gebruikt kunnen worden. Onder deskundige begeleiding  ga je de tas een eigen uitstraling geven met lint, kralen, verf, sjablonen, hangers en/of andere materialen. Op deze manier zijn er tal van mogelijkheden en is de tas uniek. De workshop Ibizatas maken is gegarandeerd een idee voor een gezellige middag, of avond. 
Na afloop mag je de door jou gemaakte tas natuurlijk mee naar huis nemen.

Winkelwagen
Scroll naar top