Workshop ibiza tas maken voor volwassenen

Op zoek naar een leuke actieve workshop?

Reserveer dan de Workshop IBIZA tas maken! Wie wil er nu niet met een hippe zelfgemaakte rondlopen. Een unieke  tas die helemaal past bij jouw stijl en kleuren? De tas is leuk om mee te nemen voor boodschappen, werk, of dagje strand.

Tijdens de workshop Ibizatas maken wordt als basis gebruik gemaakt van een stevige tas van hoge kwaliteit. Tijdens de workshop is er keuze uit veel verschillende materialen om de tas een eigen uitstraling te geven. 

Door de grote verscheidenheid aan materialen en uw eigen creativiteit is er geen enkele tas hetzelfde.

De workshop is leuke invulling van een middag, of avond met vriendinnen, familie, of collega’s. 

 

Ibiza tas pimpen voor kinderen bij de Zeeptopper

Wat dacht u van een creatief vrijgezellenfeest?

 Tijdens de workshop wordt u ontvangen met een kop koffie of thee en wat lekkers. Na een korte introductie gaat u zelf aan de slag met het bedenken van de mogelijkheden van uw eigen tas. Natuurlijk hebben wij enkele voorbeelden, die mogelijk een inspiratie vormen aan ieders eigen creativiteit. 

De Ibizatassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en er zijn verschillende materialen die allemaal gebruikt kunnen worden. Onder deskundige begeleiding  ga je de tas een eigen uitstraling geven met lint, kralen, verf, sjablonen, hangers en/of andere materialen. Op deze manier zijn er tal van mogelijkheden en is de tas uniek. De workshop Ibizatas maken is gegarandeerd een idee voor een gezellige middag, of avond. 
Na afloop mag je de door jou gemaakte tas natuurlijk mee naar huis nemen.

Kan ik ook thuis of op een andere locatie een workshop organiseren?

Ja hoor dat is ook mogelijk. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan kunnen wij u adviseren wat er allemaal mogelijk is. U kunt ook langskomen in onze winkel in Best. Dan kunnen wij u laten zien met welke materialen dat we werken en onder het genot van een bakje koffie aangeven wat er allemaal mogelijk is. 

Wat kost het en wat zijn de overige voorwaarden?

De kosten per deelnemer zijn €32,50. De workshop duurt 3 uur. Tijdens de workshop is er koffie en thee en wat lekkers. Het minimum aantal deelnemers is 5. Bekijk ook nog even onze andere originele workshops hier

Workshop IBIZA tas maken
workshop ibiza tas pimpen
Winkelwagen
Scroll naar boven