Aromamelts - Waxmelts - Geurmelts

Aromamelts – Waxmelts – Geurmelts en geurbranders: Deze heerlijk ruiktende waxmelts maken wij in onze eigen zeepgieterij. De Aromamelts zorgen voor een geweldige geur in huis, wanneer je deze plaatst op een geurbrander.
Alle geurmelts zijn in onze webshop per stuk te bestellen. Hierbij is keuze uit verschillende geuren.
De aromamelts hebben leuke vormen. De vormen van de aromamelts zijn afhankelijk van de geur.
Bij bestelling van 5 of 10 dezelfde geurmelts ontvangt u een extra korting.
aromamelts
De waxmelts hebben verschillende geuren, vormen en kleuren

Informatie over aromamelts - waxmelts - geurmelts en geurbranders van Zeeptopper?

De heerlijk geurende Aroma melts kunt u laten smelten in een geurbrander.  Zodra het theelichtje in de brander ontstoken wordt zal de wax smelten. Vervolgens vult de aroma de ruimte met een geweldige geur. De Aroma melts van Zeeptopper hebben een leuke en herkenbare vorm. Het formaat van de wax melt is dusdanig gekozen dat deze zowel in een grote als in een kleine brander gebruikt kunnen worden. Per geur kan de sterkte enigszins variëren. Daarom adviseren wij u om te starten met één wax melt. Indien u de geur niet sterk genoeg vindt, dan kunt u altijd nog een Aroma melt toevoegen.

Hoe lang geeft een Aromamelt een geur af?

De Aromamelt zal gemiddeld zo’n 8 uur geur afgeven. Voor een heerlijke geur in huis hoeft u de brander echter maar een half uur per keer te laten branden. De geur verspreidt zicht over de ruimte en zal nog enige tijd blijven hangen. U kunt de aromabrander doven door het waxinelichtje uit te blazen. De wax zal snel weer stollen en opnieuw smelten als het kaarsje in de brander weer wordt ontstoken. U kunt hierdoor extra lang gebruik maken van uw geliefde Aroma melt. De wax zal niet verdampen tijdens het branden. De geur verdampt wel. Omdat de wax niet verdampt zal er geen walm ontstaan.

Het vervangen van de waxmelt.

Wanneer u een Aroma geurmelt wilt vervangen, dan kunt u de gestolde wax gedurende een korte tijd verwarmen, door het theelichtje even te laten branden. U kunt de wax vervolgens eenvoudig verwijderen met een servetje, of stukje keukenrol. Door verschillende Aroma melts te combineren kunt u uw eigen geur- en kleurcreaties maken. Hierbij dient u wel rekening te houden met de grootte van de brander. Let wel op. Gelijktijdig, of overmatig gebruik van verschillende geurmelts kunnen van invloed zijn op de gemoedstoestand.

Welke ingrediënten zitten er in aroma melts?

De Aroma melts van Zeeptopper worden met de grootste zorg met de hand gemaakt.  Er wordt gebruik gemaakt van 100% Ecosojawax, speciale kleurstoffen en speciale parfumolie. De Armoma melts zijn geheel parafinevrij. Hierdoor ontstaan geen zwarte rookwalmen.

Wil je meer weten geuren en ingrediënten die we gebruiken voor onze producten, bezoek dan onze pagina over ingrediënten en kleuren en geuren of bezoek onze winkel in Best

Gebruik van de aromamelts / waxmelts / geurmelts en geurbranders.

Plaats de brander op een stabiele en warmtebestendige, vlakke ondergrond.  Houd hierbij brandbare materialen op veilige afstand van de brander. Pas goed op met kinderen en huisdieren. Laat de brander niet onbewaakt achter. De Aroma melts zijn niet geschikt voor consumptie. Voeg geen water toe. De hoogte van de brander is bepalend voor de sterkte van de geur. Hierbij geldt dat een lage, grote brander de geur sneller laat verdampen, waardoor de geur korter, maar krachtiger is. Een brander van 10 cm. of hoger is het meest ideaal.a

Winkelwagen
Scroll naar boven