Vacatures bij Zeeptopper.

Vacatures Zeeptopper:

Lijkt het je leuk om zelf zeep en zeepjes te maken? Kijk dan hier of er vacatures zijn bij Zeeptopper. 

Zelf zeepjes maken bij Zeeptopper. Kijk of er vacatures zijn, of neem deel aan een workshop:

Zeepgieterij Zeeptopper maakt handmatig zeep, zeepjes, zeepbedankjes en zeepcadeau’s. Deze producten maken wij in onze eigen Zeepgieterij in Best.  Zeeptopper heeft naast de Zeepgieterij ook een zeepwinkel, op C-Park Bata. In deze ruimte worden ook workshops en kinderfeestjes gegeven. De verkoop vindt veelal plaats via de online zeepwinkel – webshop, maar ook bezoekers van de zeepwinkel worden gastvrij ontvangen. 

Zeeptopper werkt met een klein en hecht team. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de mensen lekker zelfstandig kunnen werken in een ongedwongen sfeer. Ook onderlinge gezelligheid draagt volgens ons zeker bij aan het beste product en hoogwaardige service naar onze klanten. 

Eigen creativiteit wordt door ons erg gewaardeerd. Hierbij krijgen alle medewerkers de kans om mee te denken over nieuwe producten, productiemethoden en invulling van de webshop en activiteiten.

De werkzaamheden bij Zeeptopper zijn heel afwisselend: De werkzaamheden bij Zeeptopper variëren van zeep maken, schoonhouden van de werk-, verkoopruimte en gereedschappen, tot het bedenken van nieuwe producten. Tevens zijn het onderhouden van website en webshop, als ook het bijhouden van de administratie belangrijke taken.

 

Als wij vacatures hebben dan vind je deze hier:

Zeepgieterij Zeeptopper

 

 

op dit moment hebben wij geen vacatures.

Winkelwagen
Scroll naar boven