Secretaressedag.

Waardeer de secretaresse met een secretaressedag cadeau.

waardeer de secretaresse met een passend secretaressedag cadeau, workshop of een goede parfum. 

Een secretaressedag cadeau is altijd weer moeilijk: Ze staat altijd voor iedereen klaar en is vaak de spil van een bedrijf. Een waardering is daardoor dan ook zeker op zijn plaats. Het is dan ook ieder jaar voor veel mensen weer een uitdaging om een origineel en passend cadeautje voor secretaressedag te vinden. Zeeptopper kan u hierbij helpen.

Bij Zeeptopper vindt je altijd een leukst en betaalbaar secreataressedag cadeau. 

Waardeer de secretaresse met een mooi zeepboeket, een secretaressedag cadeau, of een heerlijke parfum. Ook hebben we gepersionaliseerde zeepcadeautjes. We kunnen bijvoorbeeld zeepjes maken met een eigen foto of tekst, of logo van het bedrijf. Tevens kunnen wij jouw cadeautje voorzien van een eigen sticker met jouw tekst, of logo. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om de secretaresse met secretaressedag een creatieve workshop te geven. Hierbij hebben wij keuze uit verschillende workshops, zoals een zeepketting maken, het maken van een zeepboeket, of een workshop handletteren. Tevens is het mogelijk om de workshop verder af te stemmen op jullie wensen. Neem in dat geval gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Veel van onze producten zijn te bestellen via onze webshop. Tevens hebben wij in onze zeepwinkel op C-Park Bata in Best nog veel meer cadeautjes. Hiermee kun je iemand pas echt verrassen. Breng daarom gerust een bezoek aan onze zeepgieterij / zeepwinkel. Ook kunnen we hier de mogelijkheden en jouw wensen bespreken.
Winkelwagen
Scroll naar boven