Zeepjes, workshops, kinderfeestjes en kadootjes van Zeepgieterij Zeeptopper.

Bij Zeepgieterij Zeeptopper vind je veel zeepjes en andere materialen voor het maken van zeepkettingen en andere decoraties. Veel zeepjes zijn ook los als decoratie te gebruiken. Bij Zeeptopper vind je zowel voordelige, als exclusieve zeepjes.

Zeepgieterij Zeeptopper levert zowel aan particuliere- als zakelijke klanten.

Zeeptopper is een van de goedkoopste en grootste leveranciers voor sierzeepjes. Alle geurzeepjes kunnen zowel per stuk als in grotere aantallen worden besteld. Bij bestelling van minimaal 5 dezelfde zeepjes ontvang je al een leuke korting. Alle geurzeepjes zijn er in veel verschillende vormen, geuren en kleuren. Je kunt zelf de geur en kleur, per zeepje,  in onze webshop bepalen.

Als je de zeepjes voor een zeepketting wilt gebruiken dan kun je zelf aangeven dat de zeepjes moeten worden voorzien van een gaatje. Wij doen dit dan gratis. Alle zeepjes worden op bestelling in onze eigen Zeepgieterij gemaakt. Zo ben je er zeker van dat alle zeepjes vers zijn en aan uw wens voldoen. Veel mallen maakt Zeeptopper zelf, waardoor deze zeepjes uniek zijn. 

Bij de productie van de geurzeepjes maken wij gebruik van plantaardige glycerine gietzeep. Voor de geur en kleur kiezen wij zo veel mogelijk voor milieu-vriendelijke en dierproefvrije grondstoffen. De zeepjes worden geproduceerd in een geconditioneerde ruimte. De productie vindt hierbij onder optimale omstandigheden plaats.

Zeepgieterij Zeeptopper werkplaats
figuurzeepjes Zeepgieterij Zeeptopper

Ook ben je bij Zeeptopper aan het juiste adres voor een persoonlijk kadootje, bedankje, of relatiegeschenk.

In de zeepgieterij en winkel van Zeeptopper kun je ook terecht voor kado-artikelen met een persoonlijk tintje. Een aantal van deze artikelen vind je ook terug in onze webshop.

Onze zeepgieterij en winkel bevinden zich op C-Park Bata in Best. De Zeepgieterij is ook vaak vrij toegankelijk voor bezoekers. Bezoekers kunnen zien hoe de zeepjes gemaakt worden. Ook kunnen we dan altijd uitleg geven over de productie van de geurzeepjes.

Zeepgieterij Zeeptopper verzorgt, op afspraak workshops en kinderfeestjes. Ook worden er workshops verzorgd voor mensen met een beperking, of minder mobiel zijn. In overleg wordt (eventueel met de begeleiding) besproken wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier verzorgen wij workshops op maat.

Mocht de afstand te groot zijn om bij ons je kinderfeestje te organiseren, of wil je je feestje om een andere reden gewoon thuis doen, dan is dat geen probleem. Wij bieden de mogelijkheden om een leuke verjaardagbox te bestellen. Alle zeepjes en materialen voor een leuke zeepketting worden in een leuke, persoonlijke doos aan je verstuurd. Meer informatie over de kinderfeestboxen vind je in onze webshop.

Omdat wij de zeepjes zelf maken, kan Zeepgieterij Zeeptopper uw bestelling snel en veilig verzenden. Vanaf een bestelbedrag van € 39,50 is verzending naar één adres in Nederland of België gratis. Natuurlijk leveren wij ook in andere landen tegen lage verzendkosten.

Wat is Zeeptopper / De geschiedenis van Zeeptopper?

Zeeptopper is een onderdeel van Van Erp Bijoux en Kado:

Van Erp Bijoux en Kado is in 2008 ontstaan uit de hobby in het maken van sieraden. Na een groot aantal sieraden gemaakt te hebben ontstond er steeds meer vraag naar onze producten. In eerste instantie voornamelijk vanuit vrienden en bekenden. Steeds vaker kwam het voor dat ook onbekenden de weg naar ons vonden. Hiermee was een begin gemaakt.

In de loop der jaren is Van Erp Bijoux en Kado steeds verder geprofessionaliseerd. Snel na de start werden er sieradenparty’s, workshops en kinderfeestjes georganiseerd.  Het aantal kralen en andere materialen werd uitgebreid en de webshop ging online.

Als aanvulling op kralen, sieraden en kado-artikelen werd in 2011 gestart met het zelf maken van sierzeepjes.  De start werd gemaakt met enkele modellen, geuren en kleuren.  Op het gasfornuis in de keuken werden de eerste zeepjes gemaakt.

De webshop werd compleet gemaakt met alle benodigdheden die iemand nodig heeft die zelf zeepkettingen wil maken. Het aanbod bestaat uit kralen, lint, koord, zeepjes en andere materialen die nodig zijn voor het maken van zeepkettingen.

Om de kwaliteit te kunnen garanderen en grotere aantallen te kunnen maken, werd er geïnvesteerd in een speciale pan, zodat de zeepjes niet meer op het gasfornuis gemaakt hoefde te worden.

Ondertussen groeide ook het aantal modellen.

De groei van het aantal bestellingen vroeg om meer ruimte om de zeepjes te produceren en de bestellingen te verpakken. In augustus 2014 werd de Zeepgieterij met winkelgedeelte geopend in een deel van het voormalige Klompenmuseum, aan de Broekdijk in Best.

De Zeepgieterij / Zeepwinkel bevond zich in Recreatiegebied De Vleut in Best. De ligging pal tegenover Bestzoo,  naar onze mening, de perfecte  locatie om door te groeien.

In 2016 werd de Zeepgieterij / Winkel van Zeeptopper geheel aangepast. De winkel werd beter geïsoleerd. Er werd een nieuwe winkelinrichting geplaatst en ook het gedeelte waar de zeepjes gemaakt werden werd aangepakt. Een tweede pan werd geïnstaleerd. Hiermee was Zeeptopper klaar voor de toekomst.

Tussentijds werd er al hard gewerkt aan een nieuwe webshop voor geurzeepjes. Het grote aantal variaties dat mogelijk is door de verschillende modellen, geuren en kleuren (circa 3.000.000 varianten zeepjes) maakte het niet makkelijk om een passende webshop te vinden. Er werd gekozen om een webshop op maat te maken. Ondertussen is het aantal verschillende vormen voor geurzeepjes de 1.700 gepasseerd.

Het aantal verschillende figuurzeepjes wordt nog verder uitgebreid en ook de kado-artikelen en bedankjes ging steeds een belangrijkere plaats innemen.

In 2018 werd de winkel / zeepgieterij voorzien van een klimaatbeheersysteem. Hierdoor werd de temperatuur en luchtvochtigheid beter beheersbaar. Tevens werd op deze manier bijgedragen aan het milieu, doordat het systeem energiezuinig is.

In 2020 werd de werkruimte te klein en werden doorgroeimogelijkheden op de locatie bekeken. De locatie aan de Broekdijk bood hiertoe geen mogelijkheden. Besloten werd om uit te kijken naar een ruimte die meer geschikt was om de grote hoeveelheid bestellingen te kunnen produceren. Deze ruimte werd al snel gevonden in het complex C-Park Bata in Best. Hier is een nieuwe Zeepgieterij gerealiseerd met voldoende werkruimte waarin prettig en efficiënt gewerkt kan worden.  De werkruimte om zeepjes te maken vergroot van 30 m² naar ruim 60 m²

Op deze locatie is tevens een verkoopruimte waar ook mogelijkheid is voor het geven van kinderfeestjes en workshops.

In 2021 kregen we te maken met een grote storing in de webshop. Gelukkig konden we dit snel verhelpen. Door de storing van de webshop kwamen we in contact met WordPressUser. De stap naar een nieuwe, uitgebreide webshop werd snel gemaakt.

Winkelwagen
Scroll naar top