Over Ons
Zeepgieterij Zeeptopper

Over ons Zeepgieterij Zeeptopper.

Over ons Zeepgieterij Zeeptopper:

Op deze pagina vind je meer informatie over ons en wat je bij Zeeptopper kunt verwachten.

Wat vind je bij Zeeptopper?

Je vindt bij Zeeptopper veel zeepjes en andere geschikte materialen voor het maken van zeepkettingen, bedankjes en andere decoraties. Veel sierzeepjes zijn ook los als decoratie te gebruiken. Bij Zeeptopper vind je zowel kleine goedkope zeepjes als exclusieve geurzeepjes.

Zeepjes, Kadootjes, bedankjes en relatiegeschenken:

Ook ben je bij Zeeptopper aan het juiste adres voor een persoonlijk kadootje, bedankje, of relatiegeschenk. In de zeepgieterij en winkel van Zeeptopper kun je ook terecht voor leuke kado-artikelen met een persoonlijk tintje. Een aantal van deze artikelen vind je ook terug in onze grote webshop.

Wij leveren zowel aan particuliere klanten en als zeepjes groothandel aan zakelijke klanten.

Omdat wij de zeepjes zelf maken, kan Zeepgieterij Zeeptopper uw bestelling snel en veilig verzenden. Vanaf een bestelbedrag van € 39,50 is verzending naar één adres in Nederland of België gratis. Natuurlijk leveren wij ook in andere landen tegen lage verzendkosten. 

De grootste online zeepwlinkel van West-Europa:

Wij zijn een van de goedkoopste en grootste leveranciers voor sierzeepjes. Alle geurzeepjes zijn zowel per stuk als in grotere aantallen te bestellen. Bij bestelling van minimaal 5 dezelfde zeepjes ontvang je al een leuke korting. Bij afname van 10 stuks wordt de korting nog hoger. Is er een vraag naar grote aantallen, of speciale wensen dan maken wij graag vrijblijvend een offerteZeeptopper heeft ruim 1.700 verschillende zeepvormen. Per zeepje kun je de gewenste geur en kleur kiezen.  Alle zeepjes worden op bestelling in onze eigen Zeepgieterij gemaakt. Zo ben je er zeker van dat alle zeepjes vers zijn en aan uw wens voldoen. Veel mallen maakt Zeeptopper zelf. Hierdoor zijn deze uniek. 

Gratis een gaatje in de zeepjes:

Als je de zeepjes voor een zeepketting wilt gebruiken dan kun je zelf aangeven dat de zeepjes moeten worden voorzien van een gaatje. Wij doen dit dan gratis.

Zeepjes maken:

Bij de productie van de geurzeepjes maken wij gebruik van plantaardige glycerine gietzeep. Voor de geur en kleur kiezen wij zo veel mogelijk voor natuurlijke milieu-vriendelijke en dierproefvrije grondstoffen. Meer informatie over de gebruikte materialen vindt u op de pagina ingrediënten op onze website. De zeepjes worden geproduceerd in een geconditioneerde ruimte. De productie vindt hierbij onder optimale omstandigheden plaats.

Over zeepgieterij Zeeptopper

 

 

 

Zeepgieterij Zeeptopper

Een geweldig team staat klaar om jouw bestelling te maken, of een kinderfeestje of workshop te verzorgen:

Een enthousiast team bij Zeeptopper zet zich graag voor het maken van uw zeepjes, bedankjes, of relatiegeschenken. 

De werkruimte en showroom bevinden zich op C-Park Bata in Best. De Zeepgieterij is ook vaak vrij toegankelijk voor bezoekers. Je kunt dan zelf zien hoe we zeepjes maken. Ook kunnen we dan altijd uitleg geven over de productie van de geurzeepjes.

Zeepgieterij Zeeptopper verzorgt, op afspraak workshops en kinderfeestjes. Ook worden er workshops verzorgd voor mensen met een beperking, of minder mobiel zijn. In overleg wordt (eventueel met de begeleiding) besproken wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier verzorgen wij workshops op maat. 

Mocht de afstand te groot zijn om bij ons je kinderfeestje te organiseren, of wil je je feestje om een andere reden gewoon thuis doen, dan is dat geen probleem. Wij bieden de mogelijkheden om een leuke verjaardagbox te bestellen. Alle zeepjes en materialen voor een leuke zeepketting worden in een leuke, persoonlijke doos aan je verstuurd. Meer informatie over de kinderfeestboxen vind je in onze webshop.

De geschiedenis van Zeepgieterij Zeeptopper
Winkelwagen
Scroll naar boven