Onze webshop / online zeepwinkel

Gratis verzending vanaf € 39,50*

Maak makkelijk een keuze in onze webshop - online zeepwinkel

                                                Kies hier zeepjes, bedankjes, en cadeautjes uit eigen Zeepgieterij.  

                                                     Je kunt alle losse zeepjes en cadeautjes online bestellen.

Onze webshop / online zeepwinkel:

Onze webshop /online zeepwinkel: Zeepjes, bedankjes, en cadeautjes uit eigen Zeepgieterij. Veel van onze producten vind je terug in onze webshop. Alle zeepjes maken we met de hand in eigen zeepgieterij. Omdat wij voor de productie beschikken over moderne apparatuur kunnen wij een constante kwaliteit garanderen. De losse zeepjes kun je online kopen in veel verschillende geuren en kleuren. Daarnaast zijn producten bij Zeeptopper zijn per stuk te bestellen. Tevens krijg je bij een bestelling van minimaal 5 stuks al een leuke extra korting. Daardoor worden de zeepjes, bedankjes, of cadeautjes nog goedkoper. 

Zeepgieterij Zeeptopper levert zeepjes zowel aan particulier en aan bedrijven en instellingen als groothandel. 

Wij maken wij gebruik van zoveel mogelijk milieuvriendelijke en dierproefvrije grondstoffen. Al onze grondstoffen zijn voorzien van een EG-goedkeuring. 

Verzending binnen Nederland en België is gratis vanaf een bestelbedrag van € 39,50*. Ook voor andere landen binnen Europa hanteren wij scherpe verzendkosten

Wij organiseren ook kinderfeestjes en workshops voor volwassenen. Wilt u toch een kinderfeestje thuis organiseren? Kijk dan ook eens naar onze kinderfeestboxen.

Natuurlijk is een kijkje in onze zeepgieterij en zeepwinkel in Best zeker de moeite waard. Breng daarom eens een bezoek aan Zeepgieterij Zeeptopper op C-Park Bata

Losse zeepjes, bedankjes en cadeautjes online bestellen is mogelijk via de uitgebreide de webshop van Zeeptopper.

kleine cadeautjes, bedankjes en relatiegeschenken
onze webshop zeeptopper online zeepwinkel
webshop zeeptopper
zelf zeepjes en zeepboeket maken
Winkelwagen
Scroll naar boven