Moederdag.

Verras je moeder met een moederdag cadeautje, workshop, of goede parfum.

Verras je moeder met een leuk moederdag cadeautje, workshop of een goede parfum. 

Moederdag cadeautje, workshop: Ieder jaar is het voor veel mensen weer een uitdaging om een origineel en passend cadeautje voor moederdag te vinden. 

Bij Zeeptopper vindt je de leukste en betaalbare moederdag cadeautjes. 

Verwen je moeder met een mooi zeepcadeau, of een heerlijke parfum tegen een betaalbare prijs.  Ook hebben we gepersionaliseerde cadeautjes, zo kunnen wij zeepjes maken met een eigen foto of tekst. Tevens kunnen wij jouw moederdagcadeautje voorzien van een persoonlijke sticker, of tekst. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met je moeder een creatieve workshop te volgen bij Zeeptopper. Hierbij is keuzes uit verschillende workshops, zoals een zeepketting maken, het maken van een mooi zeepboeket, of een workshop Ibizatas maken. Tevens is het mogelijk om de workshop verder af te stemmen op jullie wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Veel van onze producten zijn te bestellen via onze webshop. In onze zeepwinkel op C-Park Bata in Best hebben wij nog veel meer cadeautjes, waarmee je iemand echt kunt verrassen. Breng daarom gerust een bezoek aan onze zeepgieterij / zeepwinkel. Ook kunnen we hier de mogelijkheden en jouw wensen bespreken.
Winkelwagen
Scroll naar boven