Kinderfeestje IBIZA tas pimpen.

Op zoek naar een origineel kinderfeestje?

Voor het organiseren van een kinderfeestje ibiza tas pimpen met kinderen of als normale kinderworkshop zijn er diverse mogelijkheden. Natuurlijk houden we tijdens het kinderfeest rekening met de gemiddelde leeftijd van uw kind en haar vrienden/vriendinnen. Ook jongens vinden het maken van een Ibiza tas vaak geweldig. 

Nadat het feliciteren van de jarige en het uitpakken van de kadootjes, kunnen de kinderen zelf een Ibiza tas maken.
 
U bent als ouder, met voldoende drinken, snoepjes en tafelfriet als afsluiting,  geheel ontzorgd tijdens het kinderfeestje van uw kind.
 
Om een persoonlijke Ibizatas te kunnen maken hebben wij keuze uit veel verschillende materialen.

Vier een feestje in onze zeepgieterij

 De kinderen kunnen hieruit zélf een keuze maken, zodat iedere deelnemer zeker naar huis gaat met een unieke tas, die niemand hetzelfde heeft. Het feit dat de kinderen zelf de materialen voor de tas kunnen kiezen is vaak al een hele happening. Na de keuze van de eerste materialen kunnen de kinderen zelf, onder deskundige begeleiding de tas versieren. 

Tijdens het maken van de Ibizatas wordt er op een leuke manier uitleg aan de kinderen gegeven en kunnen ze vragen stellen. Als een deelnemer er niet helemaal uit komt, dan wordt deze op een vrolijke manier geholpen.
 
Wij zorgen voor iets lekkers op tafel, tijdens het kinderfeestje en voor de kinderen is er continu voldoende ranja en er is wat lekkers. De workshop wordt afgesloten met tafelfriet en een snack. Na afloop van de kinderworkshop ontvangt iedere jeugdige deelnemer nog een presentje en een goed gevulde snoepzak.

Kan ik ook thuis een feestje organiseren?

De kinderfeestjes worden georganiseerd in de Zeepgieterij van Zeeptopper in gebouw 32 op C-park Bata. Hier hebben wij voldoende ruimte voor de kinderen en er gelegenheid om tussendoor nog even buiten te spelen. Wilt u uw kinderfeestje thuis organiseren? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan kunnen wij u adviseren wat er allemaal mogelijk is. 

Wat kost het en wat zijn de overige voorwaarden?

De kosten per kind bedragen € 22,50. De minimale leeftijd voor deze activiteit bedraagt 5 jaar. We zijn 3 uurtjes lekker actief bezig met de kinderen. Het minimum aantal kinderen is 6. Naast de goed gevulde snoepzak mogen ze uiteraard ook hun zelf gepimpte tas mee naar huis nemen. 

workshop ibiza tas pimpen op locatie of bij ons in de zeepgieterij

Workshop Ibiza tas pimpen
Winkelwagen
Scroll naar boven