Dag van de zorg.

Waardeer de mensen in de zorg met een leuk cadeau.

Waardeer de mensen tijdens de dag van de zorg met een leuk cadeau, workshop of een goede parfum. 

Iedere medewerker in de zorgbranche is erg belangrijk. Een blijk van waardering is daardoor dan ook zeker op zijn plaats. De dag van de zorg is dan ook het uitgesproken moment om de zorgmedewerkers met passend cadeautje te bedanken. Zeeptopper kan u hierbij helpen.

Bij Zeeptopper vindt je altijd een leukst en betaalbaar bedankje voor de zorgmedewerkers. 

Waardeer deze mensen met een mooi zeepboeket, een zeepcadeau, of een heerlijke parfum. Ook hebben we gepersionaliseerde zeepcadeautjes. We kunnen bijvoorbeeld zeepjes maken met uw eigen foto of tekst, of logo. Tevens kunnen wij jouw cadeautje voorzien van een eigen sticker met jouw tekst, of logo. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om het zorgpersoneel een creatieve workshop te geven. Hierbij hebben wij keuze uit verschillende workshops, zoals een zeepketting maken, het maken van een zeepboeket, of een workshop handletteren. Tevens is het mogelijk om de workshop verder af te stemmen op jullie wensen. Neem in dat geval gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Veel van onze producten zijn te bestellen via onze webshop. Tevens hebben wij in onze zeepwinkel op C-Park Bata in Best nog veel meer cadeautjes. Hiermee kun je iemand pas echt verrassen. Breng daarom gerust een bezoek aan onze zeepgieterij / zeepwinkel. Ook kunnen we hier de mogelijkheden en jouw wensen bespreken.
Winkelwagen
Scroll naar boven